Publicat pe

„Te dau afară!”îi spuse ea plină de iubire…

Motto:Oamenii au suflete,  sufletele sunt de hârtie, hârtia arde în foc iar cenuşa poate fi aruncată în mare. Şi asta înseamnă libertate?

 

N-avea nimic de spus în apărarea ei, tot ignorantă, egoistă şi restul lucurilor pe care le credea el  despre ea,  cu toate astea ea are ultimul cuvânt. Cuvânt… prea mult spus, cuvintele sunt infinite, dar decizia asta îi pare limitată.Şi a decis de azi, de pe la ora 12.00. L-a dat afară din viaţa ei (se juca absentă cu un creion şi se prefăcea că-şi face tema la chimie) . El poate mai avea loc în propria sa viaţă şi poate chiar în a altora…Or să-i ardă braţele când o să-i simtă dorul şi probabil o să plângă clişeic când se gândeşte la ea….

Mă tot aştept să mi se facă milă.

Şi-i mai spunea că nu poate să-l dea afară aşa, cu una cu două. Ba uite că poate. De-a lungul vieţii ajung la o groază de concluzii.Chiar şi asta mi se pare clişeic, îl dăduse afară în mintea ei de o grămadă de ori,  nici nu avea idee ce se distrase primindu-l înapoi.

Nu vroia să se teamă, încă avea să fie  acolo.  El  va urca pe scenă şi va crede că viaţa e un film tâmpit în care ţi-e dor şi nu se mai sfârşeşte odată.

Fiindcă ai o groază de amintiri şi niciun sertar în care să le arunci ca pe  nişte jucării stricate.

(Eu zic să te apuci să economiseşti pentru un şifonier nou…deşi nici ăla nu cred că-i de ajuns, ea avea prostul obicei să se intaleze în memoria oamenilor la care ţinea).  Avea să fie acolo,  îi promisese,  avea să arunce în el cu floricele şi  să râdă până când o dureau obrajii cu picioarele sprijinite de scaunul din faţă. Îşi cerea iertare, dar nu-şi mai permitea să-l întreţină pe fericirea ei, că nimic în viaţă nu e gratis, şi el n-avea niciun sentiment de făcut cadou.

În gerul iernii, fantomele vin şi se duc, sufletele trec prin viaţa ei şi nu ştie care mai sunt bune, care mai sunt rele, pe care să le mai oprească din drum.

Reclame

Despre edragonfly

Carpe diem

2 răspunsuri la „„Te dau afară!”îi spuse ea plină de iubire…

 1. Paul ⋅

  El nu credea ca ea era ignoranta ,egoista..el nu vedea lucrurile atat de intunecate..
  Conteaza cine are ultimul cuvant?aici gresesti…
  O sa ii arda bratele dupa dorul prietenei sale dar nu vrea mila. nu o sa planga dupa ea..o lasa pe fata sa isi faca filmul precum vrea ca doar ea il vrea afara din viata..
  Viata lui e un film tampit si il modeleaza dupa bunul plac dar cred ca ii pasa de personajele din propriu film..
  Nu inteleg de ce ea trebuie sa-si arunce jucariile in acel sifonier? nu poate sa le puna frumos acolo? si ea are numai jucarii stricate?

  Ii placea sa il corecteze la fiecare greseala gramaticala.. iarta-l din nou daca e cazul si mai iarta-l si daca nu a inteles textul in profunzime..

  Ea i-a spus sa povesteasca totul incat sa nu o puna intr-o lumina nefavorabila..sper ca ea sa povesteasca totul cum a fost nu altfel.. aici el e pus intr-o lumina nu prea stralucitoare..dar poate chiar asa il vedea ea,sau il vede acu..

  Nu imi place cum vede fata asta lucrurile…nu sunt asa negre.. a luat o decizie.. sa nu ii para niciodata rau de decizia luata.. buna rea e decizia ei nu tre gandita si regandita pana scoti din decizie tot ce e rau.. in fine poate aberez acu.. ma opresc aici

  Ah si apropo frumos cadou:D

  • sunt doua tipuri de oameni pe care vreau sa le recunosti, desi probabil deja ai cunoscut: cei despre care vrei sa pastrezi amintiri(intr-un sertar, pe care sa-l deschizi doar din cand in cand) si cei pe care vrei sa-i pastrezi cu totul. In ultima vreme, am realizat ca mi se potriveste mai bine a doua categorie…
   Multumesc pentru comentariu, l-am citit tarziu, dar mi-a facut placere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s